The A' Design Award

Penghargaan A' Design minangka penghargaan desain internasional sing diadegake kanggo ngenali lan ningkatake desain sing apik ing saindenging jagad.

Nominasi Desain Ndeleng Designs Best

Apa A' Design Award

A' Design Award

Penghargaan A' Design minangka kompetisi desain internasional sing diadegake kanggo ngenali lan ningkatake desain sing apik.

Desain apik pantes diakoni.

Penghargaan A' Design mbantu para desainer ing saindenging jagad kanggo ngiklanake, ngumumake lan promosi desain sing apik. Tujuan utama Penghargaan A' Design yaiku nggawe apresiasi lan pangerten global kanggo desain sing apik.

Layanan publisitas lan eksposur media A' Design Award menehi kesempatan kanggo para desainer sing menang supaya bisa nggayuh ketenaran nasional lan internasional, kanggo ngurmati lan uga menehi insentif, nanging sing paling penting, kanggo mbantu karyane nggayuh potensi sing sejatine.

Gratis kanggo ndhaptar A' Design Award, gratis kanggo ngunggah desain sampeyan lan gratis, anonim, rahasia lan bebas kewajiban kanggo entuk skor awal, sadurunge sampeyan nyalonake karya kanggo Penghargaan Desain A'. pertimbangan.

animated award logo

Fame, prestise lan publisitas
Dominasi industri desain kanthi menang penghargaan bergengsi, dihormati lan diidam-idamake sing ndadekake sampeyan diterbitake lan dipromosikan ing saindenging jagad.


Trophy, sertifikat lan buku tahunan
Pemenang A' Design Award diwenehi piala penghargaan desain khusus, sertifikat keunggulan desain, logo pemenang penghargaan lan buku tahunan proyek sing menang penghargaan.


Pameran, hubungan masyarakat lan wengi gala.
Dayakake desain sampeyan kanthi program hubungan masyarakat kelas donya sing dirancang kanthi apik. Pamerake karya sampeyan ing Italia lan internasional. Diundang menyang Gala-Night lan Upacara Penghargaan. Seneng hubungan masyarakat sing apik.


CanguRo Mobility Robot
Catzz Cat Bed
Ikona Maxxi Pure Extraction Hood and Purifier
Fiveism x Three Mens Cosmetics
Elysium Royal Majlis
Tangxing No.5 Residential House
Villa AT House
daVinci SP Surgical System
Yan's House, Shenyang Residential
Shimao Loong Palace Residential landscape
Bo Du Resort Hotel Design Commercial
Alignment to Air 3D Animation
Lattice Chair Weaving Armchair
Better Bodies Hi Brand Identity
Leaf Pendant Light
Awanama Sake - Japanese Rice Wine
K11 Musea Shopping Mall
Unream Voxel Printed Lamp
young golden girl looking right

DESIGN AWARD WINNERS
Pameran pemenang A' Design Award minangka sumber inspirasi lan kreatifitas sing luar biasa lan tanpa wates kanggo kabeh wong sing kasengsem ing desain sing apik.


hands holding design award trophy

TREN DESIGN TERBARU
Pelanggan sugih lan panuku desain ajeg mriksa showcase pemenang A' Design Award kanggo nemokake desain paling anyar, produk trendsetting, proyek asli lan seni kreatif.


young golden girl looking left

JOIN DESIGN AWARD
Desain apik pantes diakoni gedhe, yen sampeyan duwe desain apik, nyalonake kanggo A' Design Award & amp; Kompetisi, lan sampeyan uga bisa dadi pemenang lan entuk desain sampeyan diakoni, dihormati, dipromosikan lan diiklanake ing saindenging jagad.


Vision

DESIGN kanggo masa depan sing luwih apik
Penghargaan A' Design nduweni tujuan kanggo nyorot, ngiklanake lan ningkatake desain sing apik kanggo masa depan sing luwih apik. Penghargaan A' Design nduweni tujuan kanggo nyalurake perhatian pers, media interaktif, wartawan desain, distributor lan panuku menyang desain sing menang penghargaan.


Mission

PRINSIP DESIGN UNIVERSAL
Penghargaan A' Design nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake platform sing adil, etis, apolitik lan kompetitif kanggo perusahaan, desainer lan inovator ing saindenging jagad supaya bisa bersaing. A' Design Award nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake pamirsa global kanggo para pemenang penghargaan kanggo nampilake sukses lan bakate.


Action

PROMOSI DESIGN apik
Penghargaan A' Design minangka indikator internasional babagan kualitas lan kasampurnan ing desain, Penghargaan A' Design diakoni ing saindenging jagad lan njupuk perhatian perusahaan, profesional lan klompok kapentingan sing berorientasi desain.


design awardees

Sing menang A' Design Award
Penghargaan A' Design diwenehake marang desain paling apik. Pangiriman mbukak kanggo kabeh karya tahap konsep, prototipe uga karya rampung lan proyek sing diwujudake.


design trophy details

trophy AWARD UNIK
A' Design Award Trophy dirancang kanggo diwujudake kanthi teknik produksi paling anyar kanggo nggarisake inovasi ing mburi desain sing menang penghargaan.


design innovation

INOVASI NYONTOK
Piala Penghargaan A' Design diwujudake kanthi percetakan logam 3D saka stainless steel. Piala Platinum lan Gold A' Design Award dilapisi kanthi warna emas.


trophies stacked on top of each other

APA AWARDED?
Sampeyan bisa nyalonake karya desain asli lan inovatif sing dirancang sajrone 5 taun kepungkur. Ana luwih saka satus kategori kanggo nominasi.


design award artwork graphic

Sapa sing dianugerahi?
Penghargaan A' Design mbukak kanggo kabeh entitas, bisnis lan individu, saka kabeh negara, ing kabeh industri.


design award in New York Times Square

KAPAN AWARDED?
Tenggat wektu mlebu pungkasan yaiku ing Februari, 28th saben taun. Asil diumumake kanggo para pemenang wiwit tanggal 15 April. Pengumuman asil umum biasane ditindakake tanggal 1 Mei.


MOOD design museum logo
exhibition at design museum
design award exhibition in the museum
exhibition of award-winning works
awarded designs exhibition
exhibition of award-winning designs
exhibition of awarded works

PAMERAN DESIGN
Saben taun, A' Design Award & Competition nampilake desain sing menang penghargaan ing Italia uga ing luar negeri ing negara liya.


exhibition of award-winning works

PAMER DESIGN apik
Pemenang Penghargaan Desain A' sing layak diwenehake gratis ruang pameran ing pameran desain internasional. Ora ketompo carane gedhe utawa cilik desain sampeyan, bakal dipamerake.


design award exhibition in art gallery

Tampilake desain apik sampeyan
Yen sampeyan ora bisa ngirim versi fisik desain sing menang penghargaan, A' Design Award bakal nyiapake presentasi poster gedhe lan mamerake karya sampeyan kanggo sampeyan.


design award exhibition in trade show
design exhibition in trade show in India
exhibition of award-winning designs in India
design award exhibition in China
exhibition of awarded designs in China
design exhibition in tradeshow
international design exhibition

Pameran desain internasional
A' Design Award kerja keras kanggo nampilake kabeh desain sing menang penghargaan ing pirang-pirang negara saben taun kanggo mesthekake yen desain sampeyan dipamerake kanthi bener ing saindenging jagad.


design exhibition

Pameran desain ing Italia
Kanggo saben pameran desain internasional, uga kanggo pameran desain sampeyan ing Italia, sampeyan bakal diwenehi sertifikat, bukti pameran sing bisa uga cocog kanggo kemajuan akademik sampeyan.


design award exhibition

Tampilake desain sampeyan
Kita uga bakal menehi sampeyan foto karya saka pameran desain internasional kita ngatur, lan sampeyan bisa nemokake foto iki migunani kanggo promosi desain kanggo pamirsa anyar.


40 x 40 design exhibitions logo

40Ă—40 Pameran desain
Pameran 40Ă—40 minangka pameran desain apik internasional sing nampilake karya luar biasa saka 40 desainer saka 40 negara.


award trophies on a platform

Pameran desain apik
Pemenang Penghargaan A' Design diundang kanggo melu ing Pameran 40 Ă— 40 kanthi ngirim karyane. Ditampa kanggo 40 Ă— 40 Pameran tundhuk marang kurator pameran.


designs exhibited in gallery

Nggawe pameran desain
Pemenang A' Design Award diwenehi wewenang kanggo dadi tuan rumah lan ngatur pameran desain 40 Ă— 40 dhewe, ngidini dheweke njupuk panggung tengah minangka kurator pameran.


logo variations of the Museo del Design

DESIGN MUSEO DEL
Museo del Design minangka turis wisata, salah sawijining Museum ing Como , Italy . Museo del Design bakal nampa desain pemenang A' Design Award kanggo koleksi permanen.


exhibition of designs in the museum

Pameran desain pemenang
Penghargaan A' Design nganakake pameran desain taunan ing Museo del Design. Kabeh pemenang A' Design Award bakal dipamerake karya ing Museo del Design.


close-up of a work being exhibited in design musuem

EXHIBITION IN ITALIA
Pameran Penghargaan A' Design ing Museo del Design, sing ana ing mburi Villa Olmo, ngidini karya-karya sing menang penghargaan kasebut bisa ditemokake ing turis sing seneng desain sing makmur sing ngunjungi Como, Italia.


award certificate

SERTIFIKAT PENGHARGAAN DESIGN
Desain pemenang penghargaan sing layak diwenehi sertifikat berbingkai unik, dicithak ing kertas sing abot, kanthi jeneng karya sing dianugerahi, status prestasi lan desainer.


certificate in frame

SERTIFIKAT KEUNGGULAN
Sertifikat Pemenang Penghargaan A' Design minangka alat sing apik kanggo ngandhani prestasi sing luar biasa menyang pamirsa. Sertifikat Pemenang Penghargaan A' Design dicap, ditandatangani, dibingkai lan diwenehake marang sampeyan nalika bengi gala.


QR code

FITUR KODE QR
Sertifikat Penghargaan Desain A' nduweni Kode QR sing bisa dipindai dening Pembaca Kode QR kanggo mriksa validitas sertifikat kasebut.


yearbooks of award-winning designs shown next to each other

Yearbook saka desain paling apik
A' Design Award & amp; Pemenang kompetisi diterbitake ing buku tahunan taunan dening DesignerPress ing Italia. Buku tahunan desain pemenang penghargaan mbantu promosi karya sing menang penghargaan.


award-winning designs yearbook

Buku penghargaan desain
Versi hardcopy saka buku tahunan desain pemenang A' Design Award disebarake menyang wartawan utama, universitas penting lan asosiasi desain.


yearbook of good designs

Desain apik diterbitake
Pemenang sing layak kanggo A' Design Award kalebu ing buku tahunan desain pemenang penghargaan. Pemenang saka A' Design Award kadhaptar minangka co-editor buku tahunan desain paling apik.


winner design yearbook
half-title page from yearbook
backcover of yearbook
books stacked on top of each other

BUKU TAHUN DESIGN HARDCOVER
Buku tahunan A' Design Award kanggo desain paling apik kasedhiya minangka edisi hardcover saliyane edisi digital, kabeh dirancang, didaftar, dicithak lan disebarake ing Italia, ing basa Inggris, kadhaptar kanthi nomer ISBN sing sah.


preface from the design book

Buku desain kualitas dhuwur
Buku A' Design Award minangka buku digital warna lengkap sing dicithak ing kertas tanpa asam kanggo ngreksa desain kanggo wektu sing suwe. Buku A' Design Award minangka tambahan sing apik kanggo perpustakaan desain.


co-editors page of the design book

Buku kanthi desain apik
Versi hardcover saka buku tahunan desain paling apik saka A' Design Award disebarake marang para pemenang A' Design Award sajrone gala-night lan upacara penghargaan. Buku tahunan desain paling apik A' Design Award kasedhiya kanggo didol ing pengecer lan toko museum sing dipilih.


La Notte Premio A'
gala night guests
gala night music
gala night ceremony
gala night celebration
gala night catering
gala night venue

Design award gala-wengi
A' Design Award nyelenggarakake acara gala wengi lan upacara penghargaan sing unik ing cedhak tlaga Como sing ayu ing Italia kanggo para pemenang penghargaan.


gala night location

Perayaan agung
Wartawan, pimpinan industri, desainer terkenal, merek gedhe lan perusahaan penting diundang gabung ing wengi gala kanggo nggawe kesempatan jaringan kanggo para pemenang penghargaan.


gala night reception

Perayaan kanggo desain apik
Pemenang A' Design Award sing layak diundang kanggo melu ing wengi gala lan upacara penghargaan. Pemenang desain ward diwenehi piala penghargaan desain, sertifikat lan piala ing panggung gala night.


award ceremony garden
design award ceremony garden
award ceremony guests
award ceremony venue
La Notte Premio A'
award ceremony location
gala night red carpet

ACARA DESIGN KARPET MERAH
A' Design Award gala wengi lan upacara penghargaan super eksklusif, dasi ireng, acara karpet abang desain apik.


gala night stage

Acara desain dasi ireng
Wong sing penting banget kayata duta besar, wartawan sing duwe pengaruh lan pimpinan industri diwenehake undhangan VIP kanggo gabung ing wengi gala.


gala night awarding ceremony

Acara desain glamor
Pemenang saka A' Design Award diundang menyang panggung gala wengi kanggo ngrayakake sukses lan njupuk hadiah desaine.


Guests of design award ceremony

LA NOTTE PREMIO A'
Acara perayaan khusus kanggo para pemenang A' Design Award. Sajrone A' Design Award gala wengi, dheweke judhul Perdhana Designer of the Year, uga diwenehi kanggo desainer paling apik ing taun.


logo of the Ars Futura Cultura initative on red background

ARS FUTURA CULTURA
Sajrone acara A' Design Award, para desainer nemokake kesempatan kanggo ketemu lan ngrembug strategi lan kabijakan kanggo ngembangake disiplin desain. Pemenang A' Design Award diundang kanggo melu rapat khusus kanggo promosi industri desain lan desainer pemenang penghargaan.


musician playing violin in gala night

Desain apik kanggo masa depan sing luwih apik
Ars Futura Cultura, ing basa latin, tegese seni ngolah masa depan. Penghargaan A' Design nandur modal akeh kanggo promosi desain, seni lan arsitektur sing apik saben taun.


designers posing in front of gala-night wall
designer posing in front of design award gala-night wall
design team posing in front of gala-night wall
stylish designer in gala-night

WORLD DESIGN CONSORTIUM
World Design Consortium minangka agensi desain, arsitektur, inovasi lan teknik global, pemenang puluhan ewu penghargaan.


logo of the World Design Consortium overlay on event photo

Desain apik ing kabeh industri
World Design Consortium duwe ewonan anggota kelas donya sing makili kreatifitas sing paling padhang ing kabeh industri. Konsorsium Desain Dunia duwe anggota khusus ing saben industri.


World Design Consortium certificate of membership in wooden frame

Anggota saka kabeh negara
Pemenang saka A' Design Award diundang kanggo gabung karo World Design Consortium. Anggota World Design Consortium gumantung ing saben liyane kanggo nggedhekake sawetara layanan lan kabisan padha kurban profesional.


design award gala venue

Patron lan sponsor
Sajrone pirang-pirang taun, Penghargaan Desain A' entuk patronase akeh institusi bergengsi. Nalika sponsor lan patron beda-beda saben taun, penghargaan kasebut sadurunge wis disetujoni dening institusi kayata: BEDA, Biro Asosiasi Desain Eropa, Universitas Politecnico di Milano, Departemen Kebudayaan Como Municipality lan Ragione Lombardia, ing antarane organisasi terhormat lan biso dipercoyo.


design award flags

Marketing desain apik
Melu ing A' Design Award meh babar blas bebas risiko liwat layanan pamriksa awal sing ngandhani sepira apike karya sampeyan sadurunge nominasi. Skor awal diwenehake kanthi gratis kanggo saben peserta. Penghargaan A' Design ora njaluk biaya sing diwajibake kanthi kontrak saka para pemenang. Penghargaan A' Design nggunakake sebagian besar penghasilan operasional kanggo promosi para pemenang, nggawe nilai pariwara sing signifikan. Perusahaan lan desainer nggunakake Logo Pemenang Penghargaan A' Design kanggo promosi awake dhewe lan narik pelanggan anyar.


historical castle hosting design award exhibition

DESIGN AWARD IN ANGKA
Penghargaan A' Design entuk popularitas sing signifikan saben taun. Priksa manawa mriksa situs web A' Design Award kanggo ngakses statistik lan informasi kayata jumlah registrasi, kiriman lan pemenang. Nomer lan statistik sing dianyari bisa ditemokake ing situs web A' Design Award, ing kaca angka. Kita pitados bilih nomer penting kanggo perancang kanggo ngerti apa tegese dadi juara.


well-dressed designers smiling at gala-night
grand award jury logo on red background photograph of gala guests
photograph of gala-night guests waiting for design award ceremony
lanyards from gala-night

Juri penghargaan desain
Juri Penghargaan A' Design pancen hebat lan kuat, dumadi saka profesional sing mapan, anggota pers lan akademisi sing duwe pengaruh, saben desain diwenehi wigati lan pertimbangan sing padha nalika milih.


designers checking artwork and designs in a design exhibition

Juri desain sing berpengalaman
Juri A' Design Award ganti saben taun. Juri A' Design Award nduweni komposisi seimbang saka profesional desain, wartawan, sarjana lan pengusaha sing berpengalaman kanggo mesthekake yen saben desain dipilih kanthi adil.


gala night guests queued for entry to an awards ceremony

PANALITEN MELALUI VOTING
Sajrone proses voting, anggota juri A' Design Award ngisi survey kritéria khusus, lan iki nuduhake kepiye kategori penghargaan desain tartamtu kudu dipilih luwih apik ing mangsa ngarep.


exhibition poster, cotton bag and merchandise

METODOLOGI PENGHARGAAN
Penghargaan A' Design nduweni metodologi etika sing dikembangake banget kanggo milih entri sing dipilih. Evaluasi A' Design Award kalebu normalisasi skor, kritéria sing wis ditemtokake lan ngilangi bias.


Omega particle prototypes

SKOR STANDARDISASI
Voting juri A' Design Award distandarisasi adhedhasar kriteria voting. Skor juri dinormalisasi kanggo mesthekake kabeh karya dievaluasi kanthi adil.


red award trophy on top of other metal trophies

VOTING INTUITIF
Juri A' Design Award milih kanthi individu, ora ana pengaruh juri marang suara juri liyane, panel voting gampang digunakake, nanging mbutuhake analisis sing ati-ati babagan karya sing bakal dipilih.


left page from design award yearbook

RESEARCH DRIVEN
Penghargaan A' Design dikembangake minangka bagean saka Ph.D. tesis ing Politecnico di Milano, ing Milan, Italia, sawise analisis luwih saka satus kompetisi desain.


right page from design award yearbook

Luwih apik karo riset
Platform A' Design Award terus dikembangake liwat asil survey lan liwat riset sing terus-terusan supaya bisa menehi nilai paling apik kanggo para peserta kompetisi.


hardcover design yearbook page

KOMPETISI Adil
Penghargaan A' Design ora ana gandhengane karo subkultur, klompok politik, klompok kapentingan utawa institusi, lan juri gratis nalika milih, entri sampeyan bakal diadili kanthi adil.


macro detail from design award winner kit box
trophy silhouette seen on winner kit box
do not stack more than eight sign seen on box
silhouette of the A' Design Award trophy

HADIAH DESIGN
Bebungah A' Design kalebu nanging ora winates ing lisensi logo, hubungan masyarakat, iklan lan layanan reputasi. Bebungah A' Design luwih ngemot piala penghargaan desain, buku tahunan penghargaan desain lan sertifikat penghargaan desain.


design award winner kit box

DESIGN AWARD PRIZE
Pemenang sing layak kanggo A' Design Award bakal nampa paket pemenang pribadi sing kalebu keunggulan sing dicithak lan dibingkai ing sertifikat desain, piala penghargaan logam cetak 3D, buku tahunan pemenang A' Design Award kanggo desain paling apik, manual kanggo pemenang penghargaan desain, poster A3, Sertifikat A3, lan liya-liyane.


design award winner package

Diwenehake nalika wengi gala
Kit pemenang Penghargaan A' Design Award diwenehake marang para pemenang sing layak sajrone wengi gala A' Design Award. Yen sampeyan ora bisa melu ing gala-wengi lan penghargaan acara prayaan, sampeyan bisa supaya kit kanggo dikirim menyang alamat.


highlight your design value
platinum award winner logo
gold award winner logo
silver award winner logo

LOGO PEMENANG AWARD DESIGN
Pemenang A' Design Award diwenehi lisensi khusus kanggo nggunakake logo pemenang penghargaan desain. Logo pemenang A' Design Award bisa ditindakake kanthi bebas ing paket produk, materi pemasaran, komunikasi lan kampanye hubungan masyarakat kanggo mbedakake desain sing menang penghargaan.


bronze award winner logo

Format logo pemenang
Logo pemenang A' Design Award kasedhiya ing pirang-pirang format lan bisa digabung menyang kabeh jinis pariwara kanthi gratis, lan bisa digunakake kanthi bebas dening agen lan dealer sampeyan babagan promosi desain sing menang penghargaan.


iron award winner logo

Lisensi logo pemenang
Logo pemenang A' Design Award diwenehake kanthi gratis kanggo kabeh pemenang penghargaan desain, lan Penghargaan Desain A' menehi panggunaan tanpa watesan kanggo pemenang sing layak, tanpa biaya tahunan, tanpa biaya berulang.


special selection logo
laureal wreath
award winner ribbon
award winner black flag

LOGO DESIGN apik
Logo pemenang A' Design Award mbantu sampeyan ngandhani nilai desain sing apik banget sing dipasang ing desain sampeyan menyang pelanggan.


award winner red flag

KOMUNIKASI EXCELLENCE
Kanggo nggunakke status pemenang penghargaan lan entuk keuntungan luwih akeh, para pemenang A' Design Award nggunakake logo desain pemenang penghargaan ing komunikasi, kanthi jelas lan jelas.


award winner logo

Nggawe Bedane
Logo pemenang A' Design Award samesthine bakal nggawe pengaruh positif sajrone keputusan klien marang sampeyan lan karya sampeyan. Logo pemenang A' Design Award dirancang kanggo ngandhani keunggulan desain sampeyan menyang konsumen lan pelanggan.


winner badge
platinum trophy
gold trophy
silver trophy

LAMBANG KEUNGGULAN
Logo pemenang A' Design Award minangka simbol sing apik kanggo ngandhani keunggulan, kualitas lan kemampuan desain sampeyan.


bronze trophy

VARIAN LOGO
Ana logo pemenang penghargaan sing béda kanggo saben industri. Saben logo pemenang penghargaan dirancang miturut praktik paling apik ing industri, kanthi nimbang panggunaan lan warisan sejarah.


iron trophy

EKSKLUSIF kanggo WINNERS
Akeh penghargaan mbutuhake pembayaran tambahan utawa taunan kanggo lisensi panggunaan logo tanpa watesan. Pemenang A' Design Award bisa nggunakake logo pemenang penghargaan tanpa wates lan gratis tanpa biaya tambahan utawa biaya lisensi taunan.


logo of the Design Mediators

Adol desain sampeyan
Dadi pemenang A' Design Award mung wiwitan, para pemenang sing layak diwenehi layanan mediasi lan broker gratis kanggo adol desain konseptual.


handshake

Persetujuan desain
Desainer minangka individu sing sopan lan sopan sing bisa uga angel nggawe kontrak karo bisnis, nanging kita bakal nulungi.


design mediation signature

Kontrak desain
Penghargaan A' Design, bebarengan karo Mediator Desain, nyedhiyakake dhukungan kanggo desainer sing layak kanggo mbantu nggawe kontrak legal karo perusahaan sing kepengin tuku konsep desain.


logo of the Salone del Designer

SALONE DEL DESIGNER
Penghargaan A' Design wis ngedegake Salone del Designer, kanthi tujuan tunggal kanggo nyedhiyakake platform kanggo para pemenang adol desaine.


website of the Salone del Designer

KONSEP DESIGN SELL
Pemenang A' Design Award bisa nyetel rega dodolan kanggo karyane. Pemenang A' Design Award bisa ngatur kontrak kanggo adol desain sing menang penghargaan liwat platform Salone del Designer.


website to sell your design

Dhaptar desain sing didol
Akses menyang platform Salone del Designer lan layanan dhaptar penjualan kasedhiya gratis kanggo kabeh pemenang, nanging mung desain sing menang penghargaan sing bisa didol.


logo of the Design Mega Store

THE DESIGNMEGASTORE
Nggunakake platform DesignMegaStore, desainer lan perusahaan pemenang bisa ngedol desain utawa produk apa wae, ora mung karya sing menang penghargaan.


cardboard package

SELL DESIGN apik
Platform DesignerMegaStore ora mbutuhake ragad registrasi utawa biaya dhaptar taunan saka pemenang A' Design Award kanggo dhaptar produk sing didol. Registrasi lan dhaptar diwenehake gratis kanggo kabeh pemenang tanpa biaya taunan.


price tag that shows 888 euro

Komisi sales nol
Platform DesignMegaStore ora njupuk komisi saka dodolan desain, produk utawa proyek pemenang A' Design Award. Sampeyan nyimpen kabeh bathi.


logo of the Buy Sell Design

NGGABUNGA TENDER DESIGN
Ora mung ngedol desain; nanging gabung tender desain kanggo menehi penawaran rega kanggo desain lan produksi produk adat, layanan lan liyane kanggo panuku internasional.

sell your design

Adol jasa desain
Apa sampeyan produsen? Menehi kuotasi rega kanggo panuku amba kanggo desain turnkey lan solusi manufaktur. Apa sampeyan desainer? Golek panjalukan dhuwur-profil.

buy design

LAYANAN EKSKLUSIF
Jaringan BuySellDesign eksklusif kanggo pemenang A' Design Award. Pemenang A' Design Award bisa nyedhiyakake layanan desain kanggo klien ing saindenging jagad.


Keuntungan A' Design Award

Menang Penghargaan Desain A' mbantu sampeyan nggawe karya minangka desain apik sing menang penghargaan. Pemenang A' Design Award dipromosikan dadi wartawan lan anggota media ing saindenging jagad. Pemenang A' Design Award diwenehake kampanye hubungan masyarakat kanggo promosi desain sing menang penghargaan ing saindenging jagad.


logo of the Design Creation

BUKTI NYIPTA DESIGN
Apa sampeyan bisa mbuktekake manawa sampeyan pancen pencipta asli karya sampeyan? Sertifikat Bukti Penciptaan sing diwenehake dening A' Design Award bisa migunani.


protect your design

Sertifikasi desain sampeyan
Dokumen Bukti Penciptaan Desain minangka kertas sing dicathet, wektu lan tanggal, kanggo mbuktekake manawa sampeyan duwe konsep desain ing tangan sampeyan.


free design protection

Sertifikasi desain gratis
Penghargaan A' Design nyedhiyakake cara sing gampang kanggo entuk dokumen Bukti Penciptaan, gratis kanggo kabeh peserta. Elinga yen iki dudu paten utawa registrasi.


logo of the DesignPRWire

Hubungan masyarakat sing apik
Pemenang A' Design Award diwenehake akeh layanan hubungan masyarakat lan iklan liwat DesignPRWire kanggo ngrayakake suksese.

public relations for design

Desain iklan
Ruang lingkup layanan hubungan masyarakat ora mung digital, ing saindhenging taun, DesignPRWire ngunjungi pameran dagang lan ngenalake desain sing menang penghargaan kanggo perusahaan sing berorientasi desain.

press Kit for designers

Sambungake karo wartawan
Kanthi layanan kayata nyiapake siaran pers lan distribusi, kabeh gratis, A' Design Award nambah konektivitas sampeyan karo media lan menehi cahya ing saindhenging taun.


Gabung karo A' Design Award

Penghargaan A' Design mbantu sampeyan promosi desain sing apik. Menang Penghargaan Desain A' mbantu sampeyan entuk ketenaran, prestise lan publisitas internasional. Ndaftar kanggo akun penghargaan desain gratis lan kirim karya sampeyan dina iki.


logo of the Press Kit

PERS RELEASE PERSIAPAN
Penghargaan A' Design nyiapake siaran pers kanggo kabeh desain pemenang. Penghargaan A' Design uga ngidini para pemenang penghargaan ngunggah rilis dhewe menyang platform kita kanggo distribusi siaran pers internasional.


press release preparation

DISTRIBUSI SIARAN PERS
Siaran pers pemenang penghargaan desain disebarake dening DesignPRWire menyang macem-macem wartawan ing media tradisional lan media digital online.


press release distribution

Siaran pers gratis
Layanan persiapan lan distribusi siaran pers multi-media elektronik diwenehake kanggo para pemenang Penghargaan Desain A' kanthi gratis, tanpa biaya tambahan.


logo of the Designer Interviews

Desainer diwawancarai
Penghargaan A' Design nerbitake wawancara karo desainer sing menang penghargaan ing designerinterviews.com lan kabeh pemenang penghargaan desain layak kanggo wawancara gratis.


designers interviewed

Wawancara karo perancang
Wawancara desainer uga kasedhiya ing situs web A' Design Award lan wawancara minangka bagean saka kit media elektronik sing disebarake menyang anggota media lan wartawan minangka bagéan saka kampanye hubungan masyarakat.


interviews with designers

Wartawan seneng wawancara
Wawancara desainer disiapake kanthi cara kanggo nyengkuyung panggunaane tanpa atribusi menyang A' Design Award, iki mbantu para wartawan nulis artikel kanthi luwih cepet.


logo of the Design Interviews

Wawancara babagan desain
Penghargaan A' Design nerbitake wawancara babagan desain sing menang penghargaan ing design-interviews.com lan layanan wawancara desain diwenehake gratis kanggo kabeh pemenang penghargaan desain.


design interviews website

Tekan wartawan
Wawancara Desain, sing uga kasedhiya ing situs web A' Design Award, minangka bagean saka kit media elektronik sing disebarake marang wartawan.


interviews with award-winning designers

Wartawan nggunakake wawancara
Platform Wawancara Desain dirancang kanthi cara kanggo menehi insentif liputan dening para wartawan tanpa atribusi menyang A' Design Award, kanggo mbantu wartawan nulis crita fitur luwih cepet.


logo of the Design Legends

LEGENDS DESIGN
Penghargaan A' Design nerbitake wawancara karo desainer legendaris ing design-legends.com lan minangka pemenang, kita bakal diajeni kanggo nampilake sampeyan lan desain sing menang penghargaan ing platform kita.


interviews with legendary designers

WAWANCARA LEGENDARIS
Wawancara Desain Legenda mbantu para desainer sing menang penghargaan kanggo nyebut awake dhewe lan nerangake rancangane kanthi luwih apik kanggo pamirsa ing saindenging jagad kanthi format teks dawa.


legendary design interviews

KOMUNIKASI LEGENDARIS
Wawancara Desain Legenda kalebu ing kit media elektronik sing disebarake menyang media. Wawancara sampeyan uga kasedhiya kanggo sampeyan dhewe.


logo of the Magnificent Designers

DESIGNERS MAGNIFICENT
A' Design Award nerbitake wawancara karo desainer sing apik banget ing magnificentdesigners.com lan para pemenang penghargaan kabeh dikontak kanggo gawe jadwal wawancara lan ngomong babagan desain sing menang penghargaan.

interviews with magnificent designers

Platform media sing apik banget
Platform Desainer Magnificent ngidini para pamenang kanggo ngandhani perspektif babagan desain kanthi format pitakonan lan jawaban sing gampang.

interviews with best designers

Komunikasi sing apik banget
Desainer Apik, bebarengan karo platform wawancara liyane kita nyedhiyakake pamirsa sing berorientasi desain sing sugih lan kualitas dhuwur lan kawicaksanan babagan desain, perspektif filosofi desainer ing mburi karya asli lan kreatif.


Hadiah A' Design

Bebungah Penghargaan A' Design kalebu meh kabeh sing dibutuhake kanggo promosi desain sing apik. Pemenang Penghargaan A' Design Award diwenehi Bebungah Desain A' sing diidam-idamake sing kalebu nanging ora winates kanggo desain logo pemenang penghargaan, sertifikat penghargaan desain, publikasi buku tahunan penghargaan desain, undhangan wengi gala penghargaan desain, piala penghargaan desain, pameran penghargaan desain lan liyane.


logo of the IDNN

JARINGAN IDNN
International Design News Network (IDNN) mbantu desain sampeyan entuk liputan internasional liwat publikasi ing kabeh basa utama.


design news website

TEKAN DUNYA
Publikasi IDNN Network tekan meh kabeh pedunung donya ing basa ibune, lan mbantu sampeyan komunikasi desain sampeyan menyang pamirsa sing adoh.


design news Platform

PENERBITAN INTERNASIONAL
IDNN Network nerbitake warta desain sing menang penghargaan ing luwih saka satus basa, ing luwih saka satus publikasi, kanggo jangkauan global sing bener.


logo of the BDCN

JARINGAN BDCN
Best Design Creative Network (BDCN) iku kabeh babagan komunikasi keunggulan ing desain ing lokalitas. BDCN mbantu sampeyan nemokake nalika desain paling apik ing wilayah sampeyan digoleki.


best designs

Tampilake desain sampeyan
Ana akeh situs web BDCN Network, saben khusus ing wilayah geografis sing béda. Saben situs web BDCN Network nampilake karya paling apik saka wilayah tartamtu.


showcase of best designs

Promosi desain sampeyan
Nalika sampeyan menang Penghargaan Desain A', sampeyan bakal kadhaptar ing publikasi Jaringan BDCN lokal sing tujuane kanggo narik klien, konsumen, pelanggan lan panuku lokal menyang desain sampeyan.


logo of the BEST

JARINGAN DESIGNERS BEST
Best Designers Network (BEST) iku kabeh babagan ngirimake pakurmatan, pangenalan lan reputasi apik sing pantes ditampa dening pemenang A' Design Award. Pemenang saka A' Design Award kadhaptar ing Best Designers Network.


best designers

Desainer paling apik
Diakoni, diajeni lan diterbitake ing antarane master desain sing diakoni lan sarwa, lan golek nalika desain apik digoleki.


websites to promote designs

Desainer misuwur
Pemenang saka A' Design Award, kanthi desain sing luar biasa lan apik banget, pantes diajeni lan pengaruhe. Ndhaptar ing Best Designers Platform, mung salah siji saka akeh tunjangan kanggo menang A' Design Award.


logo of the DXGN

Jaringan DXGN
Desain News Exchange Network (DXGN) sorotan, nerbitake lan nampilake desain apik ing saindenging jagad. DXGN nampilake lan nerbitake artikel babagan desain apik sing menang penghargaan.


design news website

Dadi warta desain
DXGN, jaringan warta desain, kasusun saka akeh majalah apik tenan sing nampilake desainer sing menang penghargaan lan karyane. Nalika sampeyan menang Penghargaan Desain A', sampeyan bakal layak ditampilake ing Jaringan DXGN.


design news platform

Tekan pamirsa anyar
Pemenang saka A' Design Award diwenehake liputan editorial gratis. Penghargaan A' Design nyiapake artikel warta sing nampilake desain sing menang penghargaan ing Jaringan DXGN.


logo of the GOOD

JARINGAN apik
Good Design News Network (GOOD) dumadi saka akeh publikasi sing nampilake desain apik ing industri sing beda-beda. GOOD Network kasusun saka akeh publikasi, saben khusus ing industri tartamtu.


website to check awarded designs

Publikasi industri
Kanggo saben industri, ana publikasi GOOD Network sing beda-beda sing bakal nampilake, nyorot lan nyorot karya sing menang penghargaan. Njaluk desain sampeyan diterbitake ing GOOD Network.


websites for good design

Desain apik ditampilake
Desain apik pantes diakoni. Pemenang saka A' Design Award bakal ditampilake lan diterbitake ing GOOD Design News Network.


press member checking screen

PAWARTA
Penghargaan A' Design nyedhiyakake akeh alat kanggo wartawan kanggo nggayuh konten desain sing apik. Wartawan akreditasi diwenehi akses menyang wawancara eksklusif, gambar desain lan siaran pers.


journalist on a video conference

Kanggo wartawan desain
Ruangan warta A' Design Award menehi kekuwatan marang wartawan kanggo wawancara karo pemenang penghargaan. Wartawan bisa ndownload siaran pers lan gambar resolusi dhuwur saka desain sing dianugerahi.


editor typing on computer

DIRANCANG kanggo liputan MEDIA
Ruangan warta A' Design Award nyedhiyakake wartawan desain gambar, wawancara lan konten sing siap digunakake. Ruangan warta A' Design Award ngidini wartawan kanthi gampang nampilake desain sing menang penghargaan lan menehi liputan media kanthi cepet.


logo of the DESIGNERS.ORG

DESIGNERS.ORG
Layanan presentasi portofolio premium ing situs web designers.org diwenehake kanggo para pemenang A' Design Award, kanthi gratis. Pemenang penghargaan nggunakake portofolio premium designers.org kanggo nampilake desain sing menang penghargaan kanggo pamirsa sing berorientasi desain ing saindenging jagad.


design portfolios

Desain portofolio
Situs web designers.org selektif banget kanggo kualitas desain sing ditampa, dipamerake lan dipamerake ing platforme; mung desain sing menang penghargaan sing ditampa kanggo promosi pertunjukan.


design portfolio platform

Portofolio desain apik
Pamerake karya sampeyan lan dipamerake kanthi apik. Kanthi menangake A' Design Award, sampeyan bakal entuk portofolio premium sing digawe kanggo sampeyan, tanpa nindakake apa-apa, kita bakal dhaptar kabeh desain sing menang penghargaan kanggo sampeyan ing platform situs web designers.org.


data scientist checking design servers

KEAMANAN luwih dhisik
Keamanan kiriman, data pribadhi lan desain sampeyan penting banget kanggo A' Design Award.

electronic data security for design

ALGORITMA HASH AMAN
Data pribadhi disimpen kanthi algoritma hash sing aman lan malah kita ora ngerti tembung sandhi sampeyan. Salajengipun, sambungan dijamin karo SSL.

computer scientist ensuring designs are stored securely

PEMBANGUNAN TERUS
Penghargaan A' Design terus ditingkatake kanggo menehi desain sing menang penghargaan kanthi kesempatan promosi lan publisitas sing anyar lan nyenengake. Saben taun, kita ngupayakake sing paling apik kanggo nyaring lan nambah Hadiah Desain A' supaya bisa luwih apik.


Carane gabung karo A' Design Award

Melu ing A' Design Award iku gampang. Pisanan, ndhaptar akun. Iku gratis kanggo ndhaptar akun. Kapindho, upload desain sampeyan. Iku gratis kanggo ngunggah karya sampeyan. Katelu, nominasi karya sampeyan kanggo pertimbangan penghargaan.


logo of the Designer Rankings

RANKING DESIGNER
Penghargaan A' Design nerbitake peringkat desainer internasional ing situs web Peringkat Desainer sing gampang diakses dening umum lan media. Situs web Peringkat Desainer nampilake jumlah penghargaan sing dimenangake saben desainer lan skor total lan peringkat pungkasan. Top 10 desainer, ndhuwur 100 desainer lan ndhuwur 1000 desainer donya bisa diakses.


website of the Designer Rankings

DESIGNERS dhuwur-ranking
Situs web Peringkat Desainer ngidini pelanggan potensial nemokake desainer peringkat dhuwur. Tim desain peringkat dhuwur ngidini status peringkat desainer kanggo ngematake klien lan pelanggan. Wartawan mriksa situs web Peringkat Desainer kanggo nemokake desainer sing apik.


where to check designer rankings

Munggah ing peringkat desain
Pemenang saka A' Design Award kalebu ing peringkat desain. Saben desain sing menang penghargaan menehi kontribusi kanggo peringkat desainer sing luwih apik lan luwih dhuwur. Platform Peringkat Desainer mbantu desainer sing menang penghargaan lan desain sing dianugerahi entuk cahya.


logo of the World Design Rankings

RANKING DESIGN WORLD
Platform World Design Rankings minangka peringkat negara lan wilayah adhedhasar kapabilitas desaine. Peringkat Desain Dunia nampilake negara, wilayah lan wilayah paling dhuwur, adhedhasar sukses penghargaan desaine.


world design rankings

Prestige lan kamulyan
Situs web World Design Rankings nampilake merek, desainer, seniman lan arsitek sing paling apik ing wilayah tartamtu. Sampeyan bakal nambah skor regional ing peringkat desain donya global, nggawa pakurmatan lan prestise kanggo wilayah, kanggo saben penghargaan desain sing menang.


rankings of world designers

FAME INTERNASIONAL
Platform World Design Rankings minangka sistem peringkat desain sing inklusif banget, kanthi perwakilan saka kabeh industri utama lan kabeh wilayah. Entuk pangkat dhuwur ing platform World Design Rankings bakal mbantu sampeyan ngandhani keunggulan desain menyang wartawan lan para panuku saka perspektif sing unik.


logo of the AIBA

AIBA
Alliance of International Business Associations (AIBA).Keanggotaan gratis kanggo asosiasi, organisasi, institusi lan klub sing menang penghargaan.


logo of the ISPM

ISPM
International Society of Product Manufacturers. Keanggotaan gratis kanggo produsen lan perusahaan produk sing menang penghargaan.


logo of the IBSP

IBSP
International Bureau of Service Providers. Keanggotaan gratis kanggo bisnis lan institusi sing menang penghargaan ing sektor ekonomi tersier.


logo of the IAD

IAD
International Association of Designers. Kesempatan keanggotaan gratis kanggo pemenang Penghargaan A' Design.


logo of the ICCI

ICCI
International Council of Creative Industries. Keanggotaan gratis kanggo bisnis lan institusi sing menang penghargaan sing ana gandhengane karo kreatifitas.


logo of the IDC

IDC
International Design Club. Keanggotaan gratis kanggo agensi kreatif sing menang penghargaan, kantor arsitektur, lokakarya seniman lan studio desainer.


zooming on designs

Skor desain
The A' Design Award will review your submission for free. The A' Design Award will inform you how good your design is prior to nomination. You will get a free preliminary design score that ranges from zero (0) to ten (10). Ten (10) is the highest preliminary design score. High preliminary design score means your design is good.


inspecting designs

Review desain
Layanan skor desain awal diwenehake kanggo sampeyan kanthi gratis. Skor desain awal sampeyan rahasia. Nalika sampeyan ngirim karya menyang A' Design Award, kiriman sampeyan bakal dideleng, lan sampeyan bakal diwenehi skor desain awal numerik bebarengan karo saran babagan carane nambah presentasi desain sampeyan.


reviewing designs

Saran presentasi
Sampeyan bakal dideleng desain sampeyan kanthi gratis lan sampeyan bakal ngerti kepiye karya sampeyan pancen apik. Penghargaan A' Design bakal menehi saran supaya presentasi sampeyan luwih apik. Yen sampeyan entuk skor awal sing dhuwur kanggo kiriman sampeyan, sampeyan bisa uga pengin nyalonake desain sampeyan kanggo pertimbangan A' Design Award.


design influencer looking at camera

PROMOSI MEDIA SOSIAL
The A' Design Award winners are featured in social media platforms. The A' Design Award have created many tools to help you advertise and promote your design in social media.


design influencer in frame

PUBLIKASI DESIGN
Temokake calon pelanggan lan nyambungake karo klien sing wis ana ing media sosial. Pemenang A' Design Award entuk manfaat saka promosi media sosial eksklusif sing digawe kanggo promosi desain sing menang penghargaan.


design influencer post

agensi hubungan masyarakat
Yen sampeyan butuh agensi hubungan masyarakat kanggo ngrancang, sampeyan bakal seneng ngerti manawa A' Design Prize dilengkapi karo layanan public relations lan promosi sing akeh. Layanan hubungan masyarakat diwenehake kanthi gratis kanggo para pemenang A' Design Award.


design of the day

Desain dina
Inisiatif Design of the Day tujuane nggawe kesadaran sosial kanggo karya desain sing menang penghargaan sing beda saben dina. Desain Dina dipromosekake ing atusan publikasi uga media sosial.


designer of the day

Desainer saben dinane
Inisiatif Designer of the Day nduweni tujuan kanggo nggawe kesadaran sosial kanggo desainer pemenang penghargaan sing beda saben dina. Designer of the Day dipromosekake ing atusan publikasi uga media sosial.


design interview of the day

WAWANCARA DINTEN
Inisiatif Wawancara Desain Dina tujuane nggawe kesadaran sosial kanggo wawancara desain sing menang penghargaan sing beda saben dina. Wawancara Desain Dina dipromosikan ing atusan publikasi uga media sosial.


design legend of the day

Legenda desain dina
Inisiatif Design Legend of the Day tujuane kanggo ngedongkrak lan promosi desainer pemenang penghargaan sing béda ing media sosial uga ing atusan majalah lan publikasi.


design team of the day

Tim desain dina
Inisiatif Tim Desain Dina iki nduweni tujuan kanggo ngedongkrak lan promosi tim desain sing menang penghargaan, biasane tim desain, ing media anyar lan atusan publikasi digital.


design highlight of the day

Sorotan desain dina
Sorotan desain inisiatif dina mbantu kita promosi desain lan gambar sampeyan minangka pemenang penghargaan ing media sosial, uga atusan majalah lan publikasi.


designers getting their photo taken

Desain iklan sing apik
Minangka bisnis, sampeyan bisa uga wis mbuwang akeh dhuwit kanggo pariwara, sampeyan wis ngerti biaya lan hadiah kanggo publikasi, advertorial lan penempatan editor, nanging sing paling penting sampeyan ngerti sing paling apik nalika pelanggan nemokake sampeyan, nalika sampeyan dadi sorotan.


designers posing in wall of fame

GET PUBLICITY
Menang Penghargaan Desain A' bisa mbantu sampeyan ngamanake ruang editorial sing dibutuhake ing media tradisional, anyar lan sosial. Menang Penghargaan Desain A' bisa nggawe publisitas sing pantes banget kanggo desain sampeyan. Menang Penghargaan Desain A' bisa mbantu sampeyan narik calon klien lan pelanggan menyang bisnis sampeyan.


design award gala night host

DESIGN IKLAN
Penghargaan A' Design nyedhiyakake para pemenang layanan hubungan masyarakat sing apik, persiapan siaran pers lan layanan distribusi siaran pers, sindikasi media massa lan akses menyang jaringan iklan eksklusif. Menang Penghargaan Desain A' bakal mbantu sampeyan ngiklanake desain sing apik kanthi gampang.


designer with blue hair

AWARD SPONSORSHIP
Penghargaan A' Design nawakake akeh program beasiswa kanggo menehi kesempatan kanggo para pemula lan desainer enom kanggo melu kompetisi desain kanthi gratis kanthi desain sing apik. Tujuan saka program sponsor iki yaiku supaya kompetisi desain luwih adil, etis lan bisa diakses.


designer with red drink

Desain universal
Kanthi melu program sponsor penghargaan, sampeyan bisa entuk tiket mlebu gratis kanggo nyalonake desain sampeyan kanggo pertimbangan A' Design Award. Ana akeh program sponsor entri penghargaan desain sing kasedhiya, sawetara sing gampang banget kanggo melu.


designer smiling

PROGRAM DUTA DESIGN
Program Design Ambassador minangka salah sawijining program beasiswa penghargaan desain sing ditawakake. Yen sampeyan nindakake sawetara tugas sing prasaja kanggo mbantu nggawe kesadaran kanggo desain apik, sampeyan bisa uga diwenehi tiket mlebu gratis kanggo nyalonake desain sampeyan kanggo penghargaan desain internasional.


the language icon

TERJEMAHAN DESIGN
Desain pemenang A' Design Award diterjemahake menyang meh kabeh basa utama kanthi gratis. Pemenang saka A' Design Award diterbitake lan dipromosikan ing kabeh basa utama.


macro photograph of the Rosetta Stone

Promosi desain multibasa
Saliyane layanan terjemahan desain gratis sing disedhiyakake dening A' Design Award, para pemenang penghargaan bisa uga nyedhiyakake terjemahan karyane ing basa asline. Penghargaan A' Design bakal promosi karya sing menang penghargaan ing pirang-pirang basa.


an illustration of the Rosetta Stone

Promosi desain global
Tekan mayoritas populasi donya ing basa ibune. Entuk desain sing apik kanggo para panuku, wartawan, bisnis lan penggemar desain sing nganggo basa manca. Tulung jagad nemokake karya sampeyan.


Blue Paradise Retail VM
Sostanza Lead holder
Flow With The Sprit Of Water Public Art
Catzz Cat Bed
Smartstreets-Smartbin™ Cigarette / Gum bin
PIXIO Magnetic Construction Set
Milwaukee Redstick Digital Level
AGV Construction Heavy-Duty Chassis
tianjin vanke jade avenue sales office Sales Center
Beertone Beer Color Swatches
Conspiracy - Sandal shaped jewels- luxury shoes
Iberital Vision Professional Espresso Coffee Machine
L1 All Blue Watch
Bed of Roses Womens Wear Collection
Fly Boot Key Visual
Fiveism x Three Mens Cosmetics
180Âş North East Novel
Maxplo Tire
petri dish under blue light

Kategori lomba desain
Penghargaan A' Design diatur ing pirang-pirang kategori kompetisi supaya bisa nggayuh pamirsa sing paling akeh. Akeh kategori penghargaan desain ngidini para desainer lan merek saka industri sing beda-beda bisa bersaing ing kompetisi multi-disiplin sing sejatine internasional.

prism reflecting and refracting light beautifully

Kategori penghargaan desain
Research indicates that the worth and value of an award increases proportionally to its reach. Having a large number of competition categories allows the A' Design Award to reach a large number of people from diverse backgrounds.

abstract liquid particles

Nominasi desain apik sampeyan
Penghargaan A' Design mbukak kanggo nominasi kabeh jinis desain. Sampeyan bisa nyalonake desain sing wis diwujudake lan dirilis menyang pasar. Sampeyan uga bisa nyalonake konsep desain lan prototipe sing durung dirilis ing pasar.


Kategori A' Design Award

Penghargaan A' Design nduweni akeh kategori kompetisi. Ana kategori penghargaan kanggo desain produk, desain industri, desain interior, arsitektur, desain furnitur, desain kemasan, desain busana, desain perhiasan, desain kemasan, desain grafis, ilustrasi, seni digital lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngakses dhaptar lengkap kategori penghargaan desain ing situs web A' Design Award.


big design award trophy

RESPECT DESIGN
Penghargaan A' Design ngurmati desainer lan perusahaan sing melu penghargaan kasebut. Logo penghargaan desain lan layanan publisitas diwenehake kanthi gratis kanggo kabeh pemenang sing layak. Piala penghargaan desain, buku tahunan lan sertifikat disebarake kanthi gratis sajrone wengi gala kanggo para pemenang sing layak.


design award trophy in black case

BIG DESIGN PRIZE
Pemenang A' Design Award layak entuk Bebungah Desain A' sing kalebu hubungan masyarakat, iklan lan layanan promosi. Pemenang A' Design Award diwenehi lisensi logo sing amba kanggo promosi desaine ing saindenging jagad minangka desain sing menang penghargaan.


designer holding a phone, smiling to camera

WINNERS IKU WINNERS
Yen sampeyan menang Penghargaan Desain A', sampeyan ora kudu mbayar biaya tambahan sing diwajibake kanthi kontrak. Penghargaan A' Design ora meksa para pemenang kanggo mbayar biaya sing diarani pemenang.


logo of the Prestige

SISTEM PRESTIGE
Penghargaan A' Design menehi sampeyan akses menyang Sistem A' Prestige sing menehi sampeyan kesempatan khusus kanggo entuk manfaat saka keuntungan ora nyata lan nyata sing eksklusif.


prestige token

TOKEN PRESTIGE
Pemenang saka A' Design Award bisa nglumpukake token prestise khusus sing bisa diijolke kanggo macem-macem keuntungan istimewa lan layanan eksklusif.


prestigious designer

TIKET EMAS
Duwe jeneng sampeyan ditulis lan dipamerake ing tembok museum desain kontemporer kanthi huruf emas gedhe, lan karya sampeyan ditampa ing koleksi permanen museum desain, mung sawetara tunjangan sing bisa dipikolehi kanthi nggunakake A' Prestige. Token.


inforgraphic of the A' Design Star

DESIGN lintang
The A' Design Star minangka program pangenalan desain unik sing tujuane kanggo ngenali lan menehi ganjaran marang kemampuan desain sing wis bukti wektu.


macro photograph of the A' Design Star sign

DESIGN STAR Emblem
A' Design Star Emblem minangka simbol khusus sing dianugerahi kanggo milih desainer, merek, inovator lan agensi sing paling apik sing bisa nggawe desain sing apik lan terus-terusan.


photograph of the A' Design Star wall sign

DESIGN STAR GUIDE
Pandhuan A' Design Star nampilake desainer A' Design Star sing diakoni 8-Star, 7-Star lan 6-Star. A' Design Star ngarahake mbantu perusahaan lan merek gedhe kanggo nemokake panyedhiya desain sing dipercaya.


logo of the World Design Ratings

RATINGS DESIGN WORLD
Pemenang saka A' Design Award bakal didaftar ing World Design Ratings, bebarengan karo WDC-Rank, gelar desainer lan penghargaan desainer.


world design ratings

DESIGNER HONORIFICS
Pemenang saka A' Design Award bakal bisa entuk gelar kehormatan sing dihormati adhedhasar prestasi kreatif lan prinsip, kalebu nanging ora diwatesi karo sebutan master lan grand-master.


designer ratings

HORMAT DESIGNERS
Gelar kehormatan desainer sampeyan luwih saka mung kanggo muji katrampilan sampeyan sing apik banget, nanging uga menehi tandha pamirsa supaya bisa ngormati sampeyan kanthi hormat minangka desainer sing luar biasa.


scene from a video interview with a designer

VIDEO WAWANCARA
Pilih pemenang saka A' Design Award bakal layak kanggo duwe wawancara video diterbitake babagan profil lan desain-menang penghargaan.


snapshot from a recording video interview with a designer

VIDEO SOROTAN
Pemenang Penghargaan A' Design Award sing layak bakal entuk kesempatan kanggo entuk desain sing menang penghargaan kanthi profesional lan dijupuk video.


video interview with a designer during a design exhibition

SALURAN VIDEO
Wawancara video lan video sorotan sampeyan, bakal diterbitake lan dipromosikan kanthi aktif ing saluran video online kanggo mbantu sampeyan nggayuh pamirsa anyar.


logo of the Secret Society of Design on red background

MOTTO TETEP
Semboyan A' Design Award yaiku Ars Futura Cultura, tegese seni ngolah masa depan, seni kanggo budaya masa depan. Penghargaan A' Design percaya yen masa depan dibentuk dening seni, desain lan teknologi, mula butuh desain sing apik kanggo masa depan sing luwih apik.

design award symbols

DESIGNED FOR DESIGNERS
Penghargaan A' Design digawe kanggo nggabungake desainer, perusahaan, pamirsa sing berorientasi desain lan wartawan desain. Penghargaan A' Design nduweni tujuan kanggo nyorot produk lan layanan desain sing apik kanggo pamirsa sing berorientasi desain.

design award symbolism

Narik kawigaten
Menang Penghargaan Desain A' minangka sertifikat keunggulan kanggo para desainer, minangka bukti kualitas desain sing apik kanggo perusahaan. Duwe Penghargaan Desain A' narik kawigaten para pamirsa sing berorientasi desain ing saindenging jagad.


A' Design Award

Penghargaan A' Design minangka kompetisi desain internasional sing dianakake ing Italia kanggo ngenali lan ningkatake desain sing apik ing saindenging jagad. Bebungah A' Design kalebu logo pemenang penghargaan, sertifikat keunggulan desain, piala penghargaan desain, uga layanan hubungan masyarakat lan pemasaran kanggo promosi desain sing apik.


red trophy
black trophy
yellow trophy
gray trophy

Tingkat penghargaan desain
Penghargaan A' Design tansah dianugerahi ing limang tingkat: Platinum A' Design Award, Gold A' Design Award, Silver A' Design Award, Bronze A' Design Award lan Iron A' Design Award. Tingkat penghargaan desain iki dicadhangake kanggo desain pemenang.


brown trophy

Pangenalan penghargaan desain
Saliyane tingkat penghargaan desain, ana uga juara A' Design Award sing terhormat lan status Peserta A' Design Award, tag Nominee A' Design Award, bebarengan karo A' Design Award Ditarik lan A' Design Award Disqualified. status.


dark red trophy

Penghargaan bisnis desain
Nalika sampeyan ndhaptar lan ngunggah desain sampeyan menyang A' Design Award, sampeyan entuk wawasan profesional. Penghargaan A' Design bakal menehi skor kanggo karya sampeyan saka nol (0) nganti sepuluh (10). Skor iki diwenehake kanggo sampeyan kanthi gratis. Skor awal pancen rahasia.


logo of the A' Design Award & Competition

Penghargaan apik kanggo desain
Penghargaan A' Design menehi wigati banget kanggo promosi lan ngiklanake desain sing menang penghargaan kanthi cukup. Kita pitados bilih penghargaan desain apik kudu kurban luwih saka logo, kompetisi desain apik kudu nyedhiyani luwih saka sertifikat, hadiah desain apik luwih saka piala.


technical drawings of a trophy

Dirancang kanggo apik
Saben unsur sing nggawe A' Design Award kanggo desain apik dirancang lan direkayasa sacara sintetik kanggo mbantu desain sing menang penghargaan bisa nggayuh potensial maksimal, kanggo mbantu sampeyan nemokake pasar lan pamirsa anyar.


design award premium winner kit package

Hadiah desain sing dikarepake
Design award winner logo, design award trophy, design award winners book, design award winner certificate, design award gala-night, design award exhibition, and design award marketing services for good design awaits eligible winners.


All-Plus trophy
All-Plus trophy macro closeup
All-Plus trophy macro detail
logo of the Young Design Pioneer award

Penghargaan desain enom
Penghargaan Pioneer Desain Muda minangka pangenalan khusus sing diwenehake dening International Design Club kanggo desainer enom sing profesional lan kreatif ing umur 40 taun.


recipient of the young design pioneer award

Penghargaan kanggo desainer enom
Pemenang enom saka A' Design Award layak kanggo dicalonake kanggo Penghargaan Perintis Desain Muda lan entuk sertifikat lan piala khusus kanggo ngrayakake acara kasebut.


winner of the young design award

Ngenali potensi sampeyan
Para panampa Penghargaan Perintis Desain Muda uga diwenehi Piala All-Plus, kanthi tandha plus ing kabeh enem perspektif, nyorot kapasitas pertumbuhan kreatif lan profesional sing gedhe banget, multi-dimensi.


All-Star Trophy
All-Star trophy macro detail
All-Star trophy macro photography
logo of the Innovator of the Year award

INOVATOR OF THE taun
Penghargaan Innovator of the Year minangka pangenalan khusus sing diwenehake dening Alliance of International Business Associations kanggo perusahaan pemenang A' Design Award sing milih desain sing apik minangka nilai inti ing bisnis.


recipient of the innovator of the year award

Penghargaan kanggo para inovator
Penghargaan Innovator of the Year ngakoni panggunaan desain sing apik ing bisnis kanggo nggawe produk lan proyek unggul sing entuk manfaat kanggo masyarakat, pelanggan, klien uga karyawan.


winner of the innovator of the year award

trophy INOVASI
Penerima Innovator of the Year Award diwenehi Trophy Inovasi, kanggo nyorot, ngenali lan ngrameke inovasi lintang, kreativitas lan pertumbuhan ekspansi, uga matur nuwun kanggo nggawe donya dadi papan sing luwih apik kanthi desain sing apik.


Pi-Head Trophy
Pi-Head trophy macro detail
Pi-Head trophy perspective view
logo of the Designer of the Year award on red background

DESIGNER taun
Penghargaan Prime Designer of the Year minangka prestasi paling dhuwur sing diwenehake dening International Association of Designers, kanggo para desainer sing menang penghargaan kanggo ngrayakake suksese. Saben taun, mung siji gelar Desainer Perdana Taun sing diwenehake.


Signing the designer of the year certificate

Penghargaan kanggo desainer paling apik
Sertifikat Prime Designer of the Year Award ditandatangani dening 40 desainer master kelas donya. Entuk gelar Designer of the Year minangka penghargaan gedhe.


winners of the designer of the year awards retrieving their certificate during gala night

Piala kanggo desainer paling apik
Penerima Prime Designer of the Year Award uga diwenehi piala logam khusus kanggo ngrayakake suksese. Pemenang A' Design Award duwe kesempatan kanggo kapilih dadi Perancang Utama Taun.


corner of the Omega Particle Trophy

DESIGN AWARD trophy
Partikel Omega minangka jeneng piala sing diwenehake marang pemenang A' Design Award. Trophy makili kemungkinan tanpa wates saka proses desain.


middle view of the Omega Particle Trophy

Piala penghargaan sing apik
The A' Design Award trophy is a tangible, durable reminder of your design award achievement. The A' Design Award trophy serves as a recognition and evidence of your design merit. The A' Design Award trophy helps winners to communicate their success.


tip of the Omega Particle Trophy

PROMOTE kamenangan Panjenengan
Pemenang A' Design Award sing layak diwenehi piala penghargaan sajrone bengi gala. Piala A' Design Award minangka cara sing apik kanggo promosi kamenangan sampeyan.


logo of the Media Partners

MITRA MEDIA
Penghargaan A' Design nduweni akeh mitra media saben taun. Mitra media A' Design Award minangka publikasi penting ing bidang desain lan arsitektur. Mitra media A' Design Award janji bakal nerbitake pilihan pemenang.


young journalist reviewing press release

Paparan media desain
Kanthi melu lan nyalonake karya sampeyan, sampeyan entuk paparan langsung menyang wartawan desain lan media. Saben taun, A' Design Awards nganakake kampanye hubungan masyarakat gedhe kanggo promosi desainer sing menang penghargaan.


design award lgoo in New York Times Square

Desain media promosi
Saliyane ndeleng karya sampeyan dening wartawan lan media ing industri desain, sampeyan uga bakal entuk kesempatan kanggo ditemokake dening wartawan, editor lan anggota media ing kabeh industri liyane. Kita ngirim siaran pers menyang wartawan, media lan publikasi ing kabeh industri.


logo of the Prime Editions

edisi perdana
In addition to the A' Design Award yearbooks, the A' Design Award winners get an exclusive opportunity to get published in the Prime Edition books. The Prime Editions are ultra-premium, extra-large, carefully curated, high-quality, outstanding photobooks that publish award-winning excellent designs, original art and innovative architecture worldwide.


coffee book on a table

Buku desain sampeyan
Edisi Perdana Desainer yaiku buku sing nerbitake karya-karya sing menang penghargaan mung siji desainer. Kajaba iku, Edisi Perdana Kategori nerbitake karya sing menang penghargaan saka kategori penghargaan desain sing diwenehake. Pungkasan, The Locality Prime Editions nerbitake karya sing menang penghargaan saka wilayah sing beda.


woman holding a design book

Buku desain kualitas
Pemenang saka A' Design Award bakal duwe kesempatan eksklusif supaya karya-karya pemenang penghargaan diterbitake ing publikasi Prime Editions. Desainer sing menang penghargaan bakal duwe kesempatan khusus kanggo duwe buku khusus kanggo karyane dhewe.


ShuiFa Info Town Property Exhibition Centre
Bayfront Pavilion Public Event Space
Piks Construction Toy
Chun Jiang Hua Yue Ye Wedding Banquet Restaurant
Picglaze Sample Book Catalogue of materials
Traces Womenswear Collection
The Language of Flowers Print Design Collection
Various Stars Sale House
Souryu sake package design
My Coin 3D Animation
Superegg Sculpture Installation
The Shard Sales Office
Oppo Enco W31 True Wireless Headphones
Venous Materials Interactive Fluidic Interfaces
Dimension in the Shadows Calendar
Strait Culture Art Center
Pepsi Chinas People Daily New Media Beverage
Lavazza Elogy Milk Coffee Machine
red design award logo

Penghargaan kanggo merek
Penghargaan A' Design kanggo kabeh wong, nanging merek gedhe luwih ngerti carane nggunakake penghargaan desain kanthi efisien kanggo promosi karyane. Ora mung perusahaan sing misuwur ing donya, nanging uga perusahaan cilik lan menengah sing gabung karo A' Design Award kanggo promosi produke.


green design award logo

Penghargaan kanggo perusahaan
Perusahaan utamane nggunakake logo penghargaan desain, lan status pemenang penghargaan desain kanggo promosi penjualan produk, proyek lan layanan. Perusahaan nggunakake status pemenang penghargaan desain kanggo ngrayakake sukses tim riset lan pangembangan.


blue design award logo

Penghargaan kanggo bisnis
Perusahaan entuk manfaat saka publisitas internasional, iklan lan layanan pemasaran sing diwenehake marang pemenang A' Design Award. Sampeyan uga bisa nikmati kabeh keuntungan pariwara lan promosi kasebut yen sampeyan menang Penghargaan Desain A'.


design award submission guidelines

GAMBAR UTAMA
To take part in the A' Design Award you need one primary main image that represents your design. Your design image shall be placed in a canvas that is 3600 x 3600 pixels, and should be a 72 dpi resolution, jpeg file.


design competition brief

GAMBAR PILIHAN
Yen sampeyan pengin makili desain sing luwih apik, luwih dianjurake sampeyan ngunggah nganti 4 gambar opsional, saben diselehake ing kanvas 1800 x 1800 piksel, gambar sampeyan kudu duwe resolusi 72 dpi, lan file jpeg.


design award submission requirements

DUKUNGAN FILES
Finally, you will have an opportunity to support your design presentation with an optional video presentation, a private access link or a PDF document up to 40 pages, accessible only to jurors.


designer registering an account for design award participation

Langkah pisanan
Ndhaptar menyang situs web A' Design Award kanggo melu ing A' Design Award. Sajrone registrasi, sampeyan bakal ngetik jeneng, jeneng lan email. Konfirmasi alamat e-mail sampeyan sawise ndhaptar kanggo ngaktifake profil sampeyan kanthi lengkap. Gratis nggawe akun ing situs web A' Design Award.

designer uploading a design to a design awards website

Langkah kapindho
Mlebu menyang situs web A' Design Award. Upload desain sampeyan. Sampeyan bisa ngunggah akeh desain sing dikarepake. Gratis lan gampang banget kanggo ngunggah desain sampeyan.

designer nominating a work for design awards consideration

Langkah katelu
Pilih kategori penghargaan sing pengin ditandingi lan nominasi desain sampeyan kanggo A' Design Award sadurunge tanggal pungkasan kompetisi.


Gabung karo A' Design Award dina iki kanggo ketenaran, prestise lan publisitas. Promosi lan pariwara jeneng lan keunggulan sampeyan ing desain. Posisi lan pasar dhewe minangka pimpinan ing industri desain.


Referensi lan Sumber

Dhaptar proyek sing menang penghargaan sing ditampilake, saka baris pisanan nganti baris pungkasan, miturut urutan tampilan:

1 #106350 CanguRo Mobility Robot2 #102975 Catzz Cat Bed3 #132633 Ikona Maxxi Pure Extraction Hood and Purifier4 #76944 Fiveism x Three Mens Cosmetics5 #77114 Elysium Royal Majlis6 #79119 Tangxing No.5 Residential House7 #79278 Villa AT House8 #79284 daVinci SP Surgical System9 #80170 Yan's House, Shenyang Residential10 #86317 Shimao Loong Palace Residential landscape11 #86483 Bo Du Resort Hotel Design Commercial12 #103479 Alignment to Air 3D Animation13 #122063 Lattice Chair Weaving Armchair14 #133445 Better Bodies Hi Brand Identity15 #78042 Leaf Pendant Light16 #81425 Awanama Sake - Japanese Rice Wine17 #102053 K11 Musea Shopping Mall18 #104797 Unream Voxel Printed Lamp19 #54318 CanguRo Mobility Robot20 #53436 Catzz Cat Bed21 #104473 Ikona Maxxi Pure Extraction Hood and Purifier22 #102975 Fiveism x Three Mens Cosmetics23 #28801 Elysium Royal Majlis24 #61234 Tangxing No.5 Residential House25 #91365 Villa AT House26 #122733 daVinci SP Surgical System27 #78022 Yan's House, Shenyang Residential28 #27603 Shimao Loong Palace Residential landscape29 #32126 Bo Du Resort Hotel Design Commercial30 #63742 Alignment to Air 3D Animation31 #98513 Lattice Chair Weaving Armchair32 #52433 Better Bodies Hi Brand Identity33 #74560 Leaf Pendant Light34 #76944 Awanama Sake - Japanese Rice Wine35 #29456 K11 Musea Shopping Mall36 #39467 Unream Voxel Printed Lamp37 #119102 ShuiFa Info Town Property Exhibition Centre38 #120768 Bayfront Pavilion Public Event Space39 #124362 Piks Construction Toy40 #137578 Chun Jiang Hua Yue Ye Wedding Banquet Restaurant41 #55515 Picglaze Sample Book Catalogue of materials42 #58304 Traces Womenswear Collection43 #60913 The Language of Flowers Print Design Collection44 #69025 Various Stars Sale House45 #69367 Souryu sake package design46 #89640 My Coin 3D Animation47 #92317 Superegg Sculpture Installation48 #103599 The Shard Sales Office49 #103974 Oppo Enco W31 True Wireless Headphones50 #106683 Venous Materials Interactive Fluidic Interfaces51 #107048 Dimension in the Shadows Calendar52 #114279 Strait Culture Art Center53 #118923 Pepsi Chinas People Daily New Media Beverage54 #123094 Lavazza Elogy Milk Coffee Machine.